Open kerk

Iedere week op woensdag, van 10.00 tot 12.00 uur, is er Open Kerk in de ontmoetingsruimte van ons gebouw, de Goede Herderkerk. Iedereen is welkom, je kunt komen en gaan waar je wilt. Op de eerste woensdag van de maand is er een lunch!

Wat is de Open Kerk?

Je ontmoet andere bezoekers onder het genot van een kopje koffie of thee. Of limonade voor de kinderen die meekomen. Vanuit onze gemeente zijn steeds twee gastvrouwen of gastheren aanwezig. Tijdens de eerste woensdag van de maand is er een lunch.

Wat u kunt verwachten

Door de Open Kerk wil Op Doortocht gastvrij zijn naar de buurt en daarmee met jou de liefde van onze Heer Jezus Christus voor ons mensen delen.

Wil je eens sfeer komen proeven? We zien je graag verschijnen. Gaat het om de eerste woensdag van de maand? Dan is even een seintje dat je komt prettig. Dat kan via openkerk@opdoortocht.nl.

Over ons

We zijn een kerk in Ede waar jonge gezinnen, tieners, studenten en ouderen zich thuis voelen. Samen proberen we vorm te geven aan een betekenisvolle kerk die het leven van onszelf en van anderen verrijkt. Dat is voor ons dan ook de reden om samen te leren leven als Jezus.

Contact

© Baptistengemeente Op Doortocht