Verdiepingsavond: Christus en cultuur?!

23/01/2023

Op zondagavond 29 januari om 19.30 is er een studieavond met voorganger Marijn Vlasblom over de verhoudingen tussen Christus en de cultuur. Hoe kun je je als volgeling van Jezus verhouden tot de tijd, cultuur en maatschappij waar wij in leven? Welke wereldbeelden komen er in de Bijbel naar voren? Hoe is de kerk daarmee omgegaan? Wat kunnen wij daar van leren? Is het goed om nieuwsgierig te zijn, of kun je beter voorzichtig zijn? Van harte welkom om 19.30 in de Goede Herderkerk aan de Ganzeweide 17!

Over ons

We zijn een kerk in Ede waar jonge gezinnen, tieners, studenten en ouderen zich thuis voelen. Samen proberen we vorm te geven aan een betekenisvolle kerk die het leven van onszelf en van anderen verrijkt. Dat is voor ons dan ook de reden om samen te leren leven als Jezus.

Contact

© Baptistengemeente Op Doortocht